STIJENE

Svjetlo u vašem domu
Zbog velikih postignuća u izolaciji danas bez problema možemo koristiti velike otvore na kućama, stambenim zgradama ili poslovnim objektima. Kvaliteta i čvrstoća profila u kombinacija sa odgovarajućom ostakljenjem dobivaju se iste toplinske vrijednosti kao i izolacija vašeg zida tj. fasade.
035c DSC02446
Balkonska vrata

Balkonska vrata su jedan od najčešćih oblika korištenja zatvaranja velikih otvora na našim terasama. Dok su se prije balkonska vrata koristila u kombinaciji s prozorima koji su bili bočno, danas se sve više ljudi na novoizgrađenim objektima koristi širim balkonskim vratima. Rade se u jednokrilnim, dvokrilnim ili u kombinaciji da dodatnim fiksnim stijenama. Prednost je ušteda na cijeni te dobivamo veliki otvor ravnih linija, koje kasnije lakše uklopimo u fasadu.

Klizne stijene

Pomoću kliznih vrata puštate prirodu u svoj dom. Ovi proizvodi su univerzalno primjenjivi i nude velike prolaze uz minimalno zauzimanje prostora. Zahvaljujući modernoj tehnici jednostavni su za upotrebu.

Fiksne stijene

Najjeftiniji oblik zatvaranja vaših prostora. Koristimo ga kad se želimo zaštititi od vanjskih utjecaja, kad nam nije potrebna nikakva vrsta prozračivanja. Idealan za razne neravne linije tj. lučne linije stijena ili nadsvijetla.