4[1]

 

Kod većih konstrukcija koriste se dodatna ojačanja prema preporuci proizvođača profila. Isto tako kod raznih veličina stijena mogu se kombinirati razni načini otvaranja. Osim boja i oblika profila, prečke su još jedna mogućnost u oblikovanja naših prozora. Razlikujemo prečke koje razdvajaju pojedinačne staklene plohe, prečke koje se lijepe na staklenu površinu i prečke koje se nalaze unutar izolirajućeg stakla i na taj način olakšavaju samo čišćenje stakla.

Balkonska vrata

Balkonska vrata su jedan od najčešćih oblika korištenja zatvaranja velikih otvora na našim terasama. Dok su se prije balkonska vrata koristila u kombinaciji s prozorima koji su bili bočno, danas se sve više ljudi na novoizgrađenim objektima koristi širim balkonskim vratima. Rade se u jednokrilnim, dvokrilnim ili u kombinaciji da dodatnim fiksnim stijenama. Prednost je ušteda na cijeni te dobivamo veliki otvor ravnih linija, koje kasnije lakše uklopimo u fasadu.

 

Klizne stijene

Pomoću kliznih vrata puštate prirodu u svoj dom. Ovi proizvodi su univerzalno primjenjivi i nude velike prolaze uz minimalno zauzimanje prostora. Zahvaljujući modernoj tehnici jednostavni su za upotrebu.

 

Fiksne stijene

Najjeftiniji oblik zatvaranja vaših prostora. Koristimo ga kad se želimo zaštititi od vanjskih utjecaja, kad nam nije potrebna nikakva vrsta prozračivanja. Idealan za razne neravne linije tj. lučne linije stijena ili nadsvijetla.

skolaGola1_00000osGola