4[1]

 

Kod većih konstrukcija koriste se dodatna ojačanja prema preporuci proizvođača profila. Isto tako kod raznih veličina stijena mogu se kombinirati razni načini otvaranja. Osim boja i oblika profila, prečke su još jedna mogućnost u oblikovanja naših prozora. Razlikujemo prečke koje razdvajaju pojedinačne staklene plohe, prečke koje se lijepe na staklenu površinu i prečke koje se nalaze unutar izolirajućeg stakla i na taj način olakšavaju samo čišćenje stakla.

Balkonska vrata

Balkonska vrata su jedan od najčešćih oblika korištenja zatvaranja velikih otvora na našim terasama. Dok su se prije balkonska vrata koristila u kombinaciji s prozorima koji su bili bočno, danas se sve više ljudi na novoizgrađenim objektima koristi širim balkonskim vratima. Rade se u jednokrilnim, dvokrilnim ili u kombinaciji da dodatnim fiksnim stijenama. Prednost je ušteda na cijeni te dobivamo veliki otvor ravnih linija, koje kasnije lakše uklopimo u fasadu.

 

Klizne stijene

Pomoću kliznih vrata puštate prirodu u svoj dom. Ovi proizvodi su univerzalno primjenjivi i nude velike prolaze uz minimalno zauzimanje prostora. Zahvaljujući modernoj tehnici jednostavni su za upotrebu.

 

Fiksne stijene

Najjeftiniji oblik zatvaranja vaših prostora. Koristimo ga kad se želimo zaštititi od vanjskih utjecaja, kad nam nije potrebna nikakva vrsta prozračivanja. Idealan za razne neravne linije tj. lučne linije stijena ili nadsvijetla.

skolaGola1_00000osGola

OBAVIJEST!

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za suzbijanje širenja zaraze korona virusom COVID-19, a u svrhu Vaše zaštite i zaštite naših djelatnika,
komunikaciju s klijentima vršimo isključivo putem telefona i e-maila:

Koprivnica    

095/644-4044

fugaplast1@kc.t-com.hr

Varaždin    

095/303-6911

fugaplast1@vz.t-com.hr

Zagreb    

095/2331-130

zagreb@fugaplast.hr

Gola    

048/833-048

veleprodaja@fugaplast.hr

Upravni dio tvrtke Fugaplast d.o.o. Gola radi prema uobičajenom radnom vremenu

( ponedjeljak - petak 7:00-15:00 h ).

NAGLAŠAVAMO DA NEMA POTREBE ZA ODLASKOM DO
PRODAJNIH SALONA!

 

Eventualne promjene objaviti ćemo na našoj web stranici.