Ultimativno zadržavanje topline7001-MD-8k

 

ROPLASTO 7001 MD 8k

  • 8 komora
  • 80 mm ugradna dubina
  • sistem sa srednjom brtvom
  • ostakljenje od 24-50 mm
 

Profil sa najvećom toplinskom izolacijom. Najbolje zadržavanje topline koje osigurava 8-komorni profil sa 3 brtve. U kombinaciji s ugradbenom dubinom profila od 80/109 mm i odgovarajućim ostakljenjem dobiva se izuzetna spoobnost zadržavanja topline. Poredak izolirajućih komora je tako konstruiran da se ulazak hladnog zraka svodi na najmanju moguću mjeru.

Toplinska vrijednost
Uf = 0,89 W/m2K Uw = 0,70 W/m2K *
* u kombinaciji sa 48 mm staklom
Površine jednostavne za održavanje
Zaobljeni bridovi profila daju mek i ugodan izgled. Jednostavni su za održavanje, dugotrajni, vodootporni i dugotrajnog stabilnog oblika.
Sigurnost
Nudimo Rc protuprovalne prozore i vrata.
Zaštita od buke
Ovisno o okružju u kojem boravite, a u skladu sa Vašim zahtjevima predložit ćemo vam izbor odgovarajućih stakala. To nam dopušta velika čvrstoća samog profila i okova. Velikim rasponom ostakljenja koje nam dopušta širina krila u mogučnosti smo ispuniti sve želje kupca.
Savršena konstrukcija
Okovi su zaštićeni od korozije i postavljeni su između dvije razine brtvljenja. Okovi se nalaze u ravnini i omogučuju čvrstu povezanost. Posebna komora za ugradnju sprečava oštečenje vertikalnih krakova koje bi moglo nastati kod rada bušilicom.