Profil za najbolju cijenu prozora

6002-AD-6kRoplasto 6002 6k

  • Sistem sa 6 komora
  • širina profila 57/75
  • dvije brtve (siva ili crna)
Toplinska vrijednost

Uw = 1,50 W/m2K

Optimalno zadržavanje topline

Profil 6002 AD je s 6 komora i dva brtvljenja u krilima i štoku. Ugradbenom dubinom profila od 57/75 mm omogućava top vrijednosti do 1,6W/m2K.

Kada tražite funkcionalan prozor sa dobrom izolacijom, te lijepih zaobljenih linija tu dolazi do izražaja naš najpovoljniji profil na tržištu.

Zaštita od buke + sigurnost

Kombinacijom visoko vrijednih profila i okova te funkcionalnog ostakljenja sa zaštitom protiv buke omogućuje udobno stanovanje bez obzira na okolinu. U mogućnosti smo odgovoriti na individualne zahtjeve jer nudimo posebne izvedbe okova i ostakljivanja.

Ostakljenje

U ovom profilu koristimo ostakljenje IZO 24 mm (4-16-4) pa tako da i tu ovisno o veličini prozora i kombinaciji stakla možemo postići zadovoljavajuću toplinsku izolaciju.

Okovi

Visoko vrijedni okovi renomiranog proizvođača ROTO postavljaju se u brtveni prostor i stoga su zaštićeni od korozije. Uz minimalno održavanje Vaši će prozori godinama besprijekorno funkcionirati.

Idealan za renoviranje

Profil sa najvećom širinom primjene. Zbog prilagodljive dubine profila, vrijeme ugradbe je svedeno na najmanju moguću mjeru. To je idealno za jednostavnu izmjenu vaših dotrajalih prozora.