Prozori daju svijetlo, toplinu, mir i osjećaj zaštićenosti

Dobri prozori su dio kvalitete življenja

Daju nam svjetlost, toplinu, štite nas od vremenskih neprilika i neželjenih posjeta. Sve to bez problema ostvaruju prozori izrađeni od ROPLASTO profila. Oblici i funkcije naših prozora su jednako različiti kao i naše kuće. Oni fasadi daju novo lice. Odgovarajući prozori pridonose skladnom i uravnoteženom izgledu.

Prozori donose svijetlost u kuću

Zbog odličnih karakteristika ROPLASTO profila moguće je proizvesti različite oblike prozora bez da se gubi na njihovoj funkcionalnosti. Na taj se način može otvoriti pogled prema van i oblikovati fasada.

Novi prozori zadržavaju toplinu unutar prostora

Stari prozori su glavni uzrok gubitka topline. To nije čudo jer su oni ujedno i najtanji dio fasade. Kako bismo skupo plaćenu toplinu zadržali u kući, ROPLASTO je razvio specijalne više komorne profile s energetski učinkovitim ostakljenjem pridonose optimalnom zadržavanju topline u kući.

Buka i stres ostaju vani

Ako je netko konstantno okružen bukom, teško će biti opušten i smiren. To pridonosi stresu, a dugoročno uzrokuje i bolest. Uspostavite svoju oazu mira pomoću prozora koji pružaju izolaciju od buke. Pri tome je bitna idealna kombinacija stakla, profila i stručne montaže.

Moderni prozori pružaju sigurnost

Velik dio svih provala počini se kroz prozore i vrata. Ukoliko ih provalnik ne uspije otvoriti u kratkom vremenu, tada odustane jer se izlaže velikom riziku da ga otkriju. Pomoću optimalne kombinacije sigurnosnih okova i profila prozora ti odlučujući trenuci idu u vašu korist.

i032krovni

OBAVIJEST!

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za suzbijanje širenja zaraze korona virusom COVID-19, a u svrhu Vaše zaštite i zaštite naših djelatnika,
komunikaciju s klijentima vršimo isključivo putem telefona i e-maila:

Koprivnica    

095/644-4044

fugaplast1@kc.t-com.hr

Varaždin    

095/303-6911

fugaplast1@vz.t-com.hr

Zagreb    

095/2331-130

zagreb@fugaplast.hr

Gola    

048/833-048

veleprodaja@fugaplast.hr

Upravni dio tvrtke Fugaplast d.o.o. Gola radi prema uobičajenom radnom vremenu

( ponedjeljak - petak 7:00-15:00 h ).

NAGLAŠAVAMO DA NEMA POTREBE ZA ODLASKOM DO
PRODAJNIH SALONA!

 

Eventualne promjene objaviti ćemo na našoj web stranici.