komarniciCover

Komarnici

Za potpun užitak u našem domu i miran san potrebna nam je zaštita na prozorima od ulaza raznih insekata. Idealno rješenje za to su komarnici. Napravljeni su od visoko kvalitetnog materijala fiberglassa i otporan je na sve vremenske uvjete. Lako ih je montirati i jednostavni su za upotrebu.

U ponudi nudimo više vrsta komarnika.

Fiksni komarnik

Najrašireniji oblik zaštite. Sastoji se od aluminijskog okvira na kojem su prihvatnici za okvir prozora i na njega je pričvršćena mreža. Odlikuje ga njegova čvrstoća i povoljna cijena.

Rolo komarnik

Rolo komarnik radi na principu rolete. Ima aluminijsku kutiju sa oprugom koja sama namata komarnik. Bočno su aluminijske vodilice sa četkicama koje onemogućuju ulaz insekata. Idealan je za prozore ili vrata gdje treba prolaz. Npr. Kod zaljevanja cvijeća.

Zaokretni komarnik

Zaokretni komarnik koristimo kao zaštitu na vratima. zbog veće veličine samog komarnika koristi se jači profil. Montira se pantima na okvir vratiju ili može imati vlastiti štok.

fiksni_komarnik komarnik_roll

OBAVIJEST!

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za suzbijanje širenja zaraze korona virusom COVID-19, a u svrhu Vaše zaštite i zaštite naših djelatnika,
komunikaciju s klijentima vršimo isključivo putem telefona i e-maila:

Koprivnica    

095/644-4044

fugaplast1@kc.t-com.hr

Varaždin    

095/303-6911

fugaplast1@vz.t-com.hr

Zagreb    

095/2331-130

zagreb@fugaplast.hr

Gola    

048/833-048

veleprodaja@fugaplast.hr

Upravni dio tvrtke Fugaplast d.o.o. Gola radi prema uobičajenom radnom vremenu

( ponedjeljak - petak 7:00-15:00 h ).

NAGLAŠAVAMO DA NEMA POTREBE ZA ODLASKOM DO
PRODAJNIH SALONA!

 

Eventualne promjene objaviti ćemo na našoj web stranici.